Machining Partner’a üye ol Profilini ve teklifini oluştur, gerisini şirketlere ve Machining Partner’a bırak. Global şirketler sana ulaştıktan sonra işi tamamlayıp kendi belirlediğin ücret üzerinden online olarak para kazanmaya hemen başla. Üstelik ister öğrenci ol ister sektörün profesyonellerinden biri, bilgisine sahip olduğun herhangi bir hizmeti yayınlayabilir ve şirketlerin sana ulaşmasını sağlayabilirsin.

Sınırları kaldırıp yeteneklerimle her alanda yardımcı olabilirim diyorsan; tedarik zinciri, üretim, satış, pazarlama, yazılım, hukuk ve parça çizimlerine kadar geniş bir yelpazeden firmaların ihtiyaçlarını karşılayacak bir iş yayınla. Burada işin profesyoneli sensin, bilgini paylaşıp gelir sağlayabileceğin birçok seçenekten birini seç ve işe koyul. Türkiye’de ve dünya çapında faaliyet gösteren firmalardan gelen teklifleri değerlendirip bilgini katlayabilir, şirketlerden network oluşturup ek kazanç sağlayabilirsin.

Üretim, CAD, CNC veya Business servisleri hakkında bilgi sahibisin ve ek gelir mi kazanmak istiyorsun?  Şirketlere ve fabrikalara makine işlemeleri, 3 boyutlu baskı, montaj gibi alanlarda bilgi vererek global işlerde çalışma fırsatı yakalamak istiyorsan cevaplar Machining Partner’da. Uzaktan tamamlayabileceğin ilanlarla evinden ayrılmadan bildiklerini kullanabilir ve şirketlerle önceden tanışıp sorunlarına yanıt verme imkanını yakalayabilirsin. Kim bilir belki de aradıkları yetenek tam da karşılarındadır.

CAD, SolidWorks, ERP, MRP yazılımları hakkında danışmanlık hizmeti sunabilir ve böylece öğrenciysen kariyerine erkenden start verebilirsin. Yalnızca mühendislik çözümlerine bağlı kalmayıp şirketlerin sürekli ihtiyaçlarından olan satış ve pazarlama, hukuki ve yasal işlemler hakkında bilgilerini kullanabilir ve kendini geliştirebilirsin. Yetenekler kısmına hangi yeteneğinin olduğunu ve bu yetenekte ne kadar uzmanlığa sahip olduğunu belirterek görülme oranını attırabileceğin gibi, tamamladığın işlerden sonra çalışman hakkında yapılacak olumlu yorumlarla görülme ve seçilme oranlarını katlayabilirsin. CNC programlama gibi teknik bilgi gerektiren konularda fabrikalara yardımcı olarak gerçek iş deneyimi yakalayabilirsin ve ancak şirketin kendi bünyesinde devamlı çalışan kişilerin karşılaştığı sorulara ve sorunlara yanıtlar arayabilirsin. Bu deneyimlerle özgeçmişini güçlendirip kendine üretim, tasarım, yazılım ve hukuk alanlarında global bir network oluşturabilirsin. Okuluna devam ederken kendi paranı uluslararası para birimleriyle kazanmak ve kendini geliştirmek tamamen senin elinde. Bunlara ek olarak, dünyanın tüm her yerinden freelance çalışanlar ve çalışan arayanlarla tanışma imkanına sahipsin.

Çalışan için de işveren için de kâr sağlayan bu ağa katılmak ve diğer firmalardan bir adım daha önde olmak için yapmanız gereken tek şey Machining Partner’da yerinizi almak! Tecrübeli mühendislerden, makinistlerden ve tasarımcılardan fikir ve danışmanlık almak için izlemen gereken haritaya siteden ulaşabilirsin. Böylece üretimine hız katıp tasarımlarını alanında uzmanlaşmış freelance çalışanlara yaptırabilirsin.

Yurtdışındaki profesyonellerle tanışma, sunduğun hizmetlerle onlara ulaşma imkanının yanı sıra bu hizmetlere ulaşmak için Machining Partner’a işveren olarak da katılabilirsin. Çözümünü aradığın sorunun konu başlığına girebilir ve bu işle ilgili teklifleri değerlendirebilirsin. Böylece sorunlara hızlı çözümler üretebilir ve yetenekli freelance çalışanları keşfedebilirsin. Alanında 20 yıldan fazla deneyimi bulunan çalışanlara ulaşıp bilgi alışverişleri yapabilir, ürün fikirleriniz ve ürün tasarımlarınız hakkında destek alabilirsiniz. Bilgilerin uçtan uca gizlenerek ve asla paylaşılmadan dilediğin servislere tekliflerde bulunabilirsin. Daha düşük maliyetlere üretimini sağlayarak kazancını arttırabilir, tedarik zinciri aktivitelerini en optimize hale getirebilir ya da yalın üretim tekniklerinin profesyonellerce adapte edilmesi için talebini oluşturabilirsin. Yalnızca bunlarla sınırlı kalmayıp satış ve pazarlama fonksiyonlarına profesyonel desteklerle yenilikler katabilirsin ve yalnızca saha içinde değil aynı zamanda marketin içinde de yerini güçlendirebilirsin. Bu süreçte kriterlerinize uygun adaylara ulaşmanız için Machining Partner size destek sağlayacak ve tüm veriler ve bilgiler gizlenerek doğru eşleştirmeler yapılacaktır.

Özetle freelance çalışmak için kendi hizmetini sunabilir veya hizmeti sunan tedarikçilerin ilanlarından kriterlerine uygun olanına Machining Partner aracılığıyla doğrudan ulaşabilirsin. İşini büyütmek, network oluşturmak, ek kazanç sağlamak, yeteneklerini sergilemek, özgeçmişini güçlendirmek Machining Partner’ın sana sağlayacağı avantajlardan yalnızca birkaçı. Daha fazlası için https://www.machiningpartner.com/market/ adresini ziyaret etmeyi unutma!